Menu
Καλάθι Αγορών

Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ 16/8 ΕΩΣ 23/8

Λόγω διακοπών, όλες οι παραγγελίες και τα ραντεβού θα εκτελεστούν από 24/8
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
Inventor Quality QLT-700 Καθαριστής Αέρα με Ιονιστή
ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ

Βρήκατε αλλού φθηνότερα;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 421 0509 ή στο info@climaexperts.gr για να μάθετε αν υπάρχει δυνατότητα καλύτερης τιμής.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΓΟΡΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 36 ΔΟΣΕΙΣ

Κόστος για 9.000 έως 14.000 btu = 65€ (+ΦΠΑ)
Κόστος για 15.000 έως 19.000 btu = 80€ (+ΦΠΑ)
Κόστος για 20.000 έως 24.000 btu = 90€ (+ΦΠΑ)

  • Κωδικός: 000457
439,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 439,00€

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ ΜΕ 6 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ & ΔΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

  • 6 στάδια καθαρισμού αέρα & Ιονιστής για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα και δραστική απομάκρυνση σκόνης, γύρης & αλλεργιογόνων
  • Διπλό σύστημα φιλτραρίσματος για ολοκληρωμένη κάλυψη μεγάλων χώρων και ταχύτατες επιδόσεις
  • Δείκτης ποιότητας αέρα για άμεση & αξιόπιστη πληροφόρηση της κατάστασης του αέρα στο χώρο σας
  • 3 εξελιγμένοι αισθητήρες για έγκυρη διάγνωση και προσαρμογής της λειτουργίας στις ανάγκες του χώρου
  • Αυτόματη λειτουργία για άριστες συνθήκες στο χώρο σας με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου.


6 στάδια καθαρισμού αέρα & ιονιστής

Εξασφαλίστε καθαρό & υγιεινό αέρα στο χώρο σας χάρη στην αποτελεσματικότητα των 6 σταδίων φιλτραρίσματος και του Ιονιστή. Το υψηλό επίπεδο φιλτραρίσματος, με δυνατότητα κατακράτησης του 99,97% των σωματιδίων μεγέθους έως 0,3μικρόμετρα σας εγγυάται την άριστη ποιότητα του αέρα στο χώρο σας. Πιο συγκεκριμένα ο αέρας περνάει από τα εξής φίλτρα: προφίλτρο, αντιβακτηριακό φίλτρο, PET φίλτρο, φίλτρο ψυχρού καταλύτη με ενεργό άνθρακα, HEPA φίλτρο και ιονιστή.

1ο στάδιο

Προφίλτρο. Το προφίλτρο κατακρατεί τα μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης και τρίχες από τον αέρα. Ταυτόχρονα προστατεύει το φίλτρο HEPA προσφέροντας του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το προφίλτρο είναι πλενόμμενο και πολύ ανθεκτικό.

2ο στάδιο

Αντιβακτηριακό φίλτρο. Ο σχεδιασμός του αντιβακτηριδιακού φίλτρου είναι τέτοιος ώστε να παγιδεύει βακτήρια, ιούς, αλλεργιογόνα,  σκόνη, γύρη, σπόρια.

3ο στάδιο

PET filter. Το φίλτρο PM2.5 κατακρατεί τα μικροσωματίδια που υπάρχουν στον αέρα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το φίλτρο HEPA

4ο στάδιο

Φίλτρο Ψυχρού Καταλύτη με Ενεργό Άνθρακα. Το φίλτρο Ψυχού Καταλύτη είναι ενισχυμένο με εξαιρετικά πορώδη τεμάχια Ενεργού Άνθρακα επιτυγχάνοντας την απορρόφηση των ρύπων και αλλεργιογόνων και την εξάλειψη των επιβλαβών βακτηρίων από τον αέρα.

5ο στάδιο

HEPA φίλτρο. Το φίλτρο HEPA παγιδεύει επιβλαβή σωματίδια όπως βακτήρια, ιούς, αλλεργιογόνα, γύρη, σωματικές εκκρίσεις κατοικίδιων ζώων (όπως τρίχες, σάλια ιδρώτας, μικρόβια κ.ά.) , ακάρεα σκόνης και καπνό τσιγάρου.

6o στάδιο

Pet filter. Το φίλτρο PM2.5 κατακρατεί τα μικροσωματίδια που υπάρχουν στον αέρα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το φίλτρο HEPA

Ιονιστής

Ο Ιονιστής παράγει ιόντα τα οποία αποβάλλουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας που εξαλείφει μυρωδιές, σκόνη και καπνό, δημιουργώντας καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα. 

Διπλό Σύστημα Φιλτραρίσματος

Εξασφαλίστε αποτελεσματική δράση καθαρισμού αέρα και ταχύτατα αποτελέσματα στην απόκτηση ιδανικής ατμόσφαιρας στο χώρο σας, χάρη στο διπλό σύστημα φιλτραρίσματος που διαθέτει η μονάδα! Μεγάλης επιφάνειας φίλτρα είναι τοποθετημένα σε δύο πλευρές της μονάδας ώστε να καλύπτουν ακόμη περισσότερα τετραγωνικά του χώρου. Με την βοήθεια των μεγάλης επιφάνειας φίλτρων που βρίσκονται σε δύο πλευρές της μονάδας, μεγαλύτερη ποσότητα αέρα εισάγεται στον καθαριστή αέρα και επεξεργάζεται από αυτά. Έτσι, καλύπτεται μεγαλύτερος όγκος αέρα και συνεπώς περισσότερα τετραγωνικά του χώρου στον οποίο είναι τοποθετημένη η μονάδα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Με αυτό τον τρόπο, απολαμβάνετε διπλά οφέλη, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες καθαρού & υγιεινού αέρα στο περιβάλλον του σπιτιού σας όσο και εξοικονόμηση χρόνου & ενέργειας από την χρήση της συσκευής.


Δείκτης Ποιότητας Αέρα

Ο απόλυτος έλεγχος των αναγκών του χώρου σας είναι τώρα εφικτός χάρη στον δείκτη ποιότητας αέρα! Η σχετική φωτεινή ένδειξη στο πάνελ της μονάδας συγκεντρώνει αυτόματα όλη την πληροφορία που χρειάζεστε αναφορικά με την καθαρότητα του αέρα στο χώρο σας. Με την βοήθεια των αισθητήρων της μονάδας, ο αέρας ελέγχεται διαρκώς προκειμένου να εντοπιστούν χημικές ενώσεις όπως μούχλα και ανεπιθύμητες οσμές ή αιωρούμενα σωματίδια. Ο χρωματικός δείκτης προσαρμόζεται άμεσα με βάση αυτή τη διάγνωση προκειμένου να σας παρέχει άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση αναφορικά με την εξαιρετική, καλή ή κακή ποιότητα της ατμόσφαιρας που υπάρχει στο χώρο σας. Επωφεληθείτε από την εξελιγμένη λειτουργία του καθαριστή για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή την ποιότητα του αέρα στο χώρο σας!


Αισθητήρες

Επωφεληθείτε από τους αισθητήρες που διαθέτει η μονάδα και απολαύστε άνετα και ξέγνοιαστα τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με την βοήθεια 3 εξελιγμένων αισθητήρων, ο καθαριστής αέρα αντιλαμβάνεται πλήρως τις συνθήκες τόσο από πλευράς ποιότητας αέρα όσο και αναφορικά με την φωτεινότητα του χώρου με στόχο να προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες σας. Οι αισθητήρες που διαθέτει είναι οι εξής:

1) PM2.5: Ο αισθητήρας εντοπίζει τα αιωρούμενα μικροσωματίδια που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα (μεγαλύτερα από 2,5 μικρόμετρα)

2) VOC: Ο αισθητήρας εντοπίζει τις χημικές ενώσεις που βρίσκονται στον αέρα του χώρου που είναι τοποθετημένη η μονάδα, όπως ανεπιθύμητες οσμές & μούχλα

3) Φωτός: Μέσω αυτού του αισθητήρα ο καθαριστής αέρα αντιλαμβάνεται το επίπεδο της φωτεινότητας στο χώρο

Συγκεντρώνοντας τις παραπάνω πληροφορίες με την βοήθεια των αισθητήρων, η μονάδα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τις συνθήκες στο χώρο που είναι τοποθετημένη προκειμένου να διαμορφώσει τις ιδανικές για εσάς συνθήκες.

Αυτόματη Λειτουργία

Απολαύστε άνεση και ξεγνοιασιά από την χρήση της συσκευής χάρη στην αυτόματη λειτουργία που διαθέτει η μονάδα. Ο ιδανικός τρόπος λειτουργίας της μονάδας προσαρμόζεται με απόλυτη ευελιξία στις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας ώστε να εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες ποιοτικού αέρα αλλά και χαμηλής στάθμης θορύβου. Με την βοήθεια των τριών αισθητήρων με τους οποίους είναι εξοπλισμένη η μονάδα συλλέγεται όλη την πληροφορία αναφορικά με την ποιότητα του αέρα και την φωτεινότητα. Η μονάδα επεξεργάζεται και προσαρμόζει ανάλογα την λειτουργία της. Με το πάτημα ενός πλήκτρου στο πάνελ της μονάδας η αυτόματη λειτουργία ενεργοποιείται και εφόσον χρειαστεί, επιδρά τόσο στην ταχύτητα του ανεμιστήρα και συνεπώς στην στάθμη θορύβου, όσο και στην φωτεινότητα των ενδείξεων στο πάνελ, με στόχο να ανταποκριθεί πλήρως στις συνθήκες του χώρου που βρίσκεται και να εξασφαλίσει την ιδανική για εσάς λειτουργία. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια, εφόσον αποφεύγετε την άσκοπη χρήση της συσκευής και επιτυγχάνετε τις κατάλληλες συνθήκες ξεκούρασης, αφού η συσκευή επιδιώκει την εκάστοτε χαμηλότερη στάθμη θορύβου.

Δυνατότητες QLT-700

Ενδείξεις Κατάστασης Φίλτρου

Η άμεση και αξιόπιστη διάγνωση της κατάστασης των φίλτρων είναι τώρα εφικτή με την βοήθεια των σχετικών ενδείξεων στο πάνελ της μονάδας που σας βοηθούν να διατηρήσετε τα φίλτρα καθαρά και συνεπώς να διασφαλίσετε την προστασία και αποδοτική λειτουργία της μονάδας μακροπρόθεσμα.

Έξυπνος Έλεγχος Φίλτρου

Η διάγνωση της κατάστασης των φίλτρων της μονάδας γίνεται εξαιρετικά απλή και γρήγορη με την βοήθεια του μεγεθυντικού φακού στο πίσω μέρος του καθαριστή αέρα που σας επιτρέπει να ελέγξετε την καθαριότητά του, με μια ματιά. Έτσι, μπορείτε να φροντίσετε για την προστασία των φίλτρων και την αποτελεσματικότητά τους άνετα και ξεκούραστα αλλά και να διασφαλίσετε την συνολική αποδοτικότητα της μονάδας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Χαμηλή Στάθμη Θορύβου

Απολαύστε αθόρυβα την υγιεινή ατμόσφαιρα ενός χώρου κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία και εξασφαλίστε τις ιδανικές συνθήκες που επιθυμείτε, χωρίς την παραμικρή ενόχληση.

Λειτουργία Ύπνου

Εξασφαλίστε ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας, με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Sleep κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία και εξασφαλίστε καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στον χώρο σας, χωρίς ενοχλήσεις.

Παιδικό Κλείδωμα

Κλείδωμα λειτουργίας, ώστε τα παιδιά να μην έχουν τη δυνατότητα, να θέσουν τη συσκευή σε λειτουργία ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις της, όταν δεν βρίσκονται υπό την επίβλεψη σας.

5 Ταχύτητες

Επιλέξτε μία από τις πέντε διαθέσιμες ταχύτητες ανεμιστήρα και δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες μιας απόλυτα καθαρής & υγιεινής ατμόσφαιρας σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Ροδάκια

Τα ενσωματωμένα ροδάκια του καθαριστή αέρα, επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη μετακίνησή του στον χώρο που θα επιλέξετε προκειμένου να επιτύχετε επικεντρωμένα & αποδοτικότερα αποτελέσματα στον καθαρισμό του αέρα και την απόκτηση μιας απόλυτα υγιεινής ατμόσφαιρας.

3 Χρόνια Εγγύηση

Ο καθαριστής αέρα της Inventor, συνοδεύεται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής & οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη και μακροχρόνια λειτουργία του προϊόντος, ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες

INVENTOR QUALITY QLT-300

Γενικά Χαρακτηριστικά
Καλύπτει Χώρους έως 100 m²
CADR 700 m³/h
Στάδια Φιλτραρίσματος 6 + Iονιστής
Ικανότητα Φιλτραρίσματος Αέρα H13 - 99,97%
Ταχύτητες Ανεμιστήρα 5
Στροφές Ανεμιστήρα / λεπτό -/540/680/970/1080 rpm (ανά ταχύτητα ανεμιστήρα)
Παροχή Αέρα 165,78/332,95/453,89/599,95/736,7 m³/h (ανά ταχύτητα ανεμιστήρα)
Χρώμα Λευκό
Δυνατότητες & Λειτουργίες Λειτουργία Ύπνου, Δείκτης Ποιότητας Αέρα, Προφίλτρο, Φίλτρο Hepa, Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα, Αισθητήριο Σωματιδίων, Οσμών, Φωτός, Υπενθύμιση καθαρισμού φίλτρου, Αυτόματη λειτουργία, Ροδάκια
Ισχύς Θορύβου
Στάθμη Θορύβου 41,5/42,64/45,67/51,05/56,05 dB(A) (ανά ταχύτητα ανεμιστήρα)
Ηλεκτρολογικά
Παροχή Ρεύματος 1 Ph - 220~240 V - 50Hz
Κατανάλωση 5,4/6,4/12,1/22,0/36,0 W (ανά ταχύτητα ανεμιστήρα)
Φυσικές Διαστάσεις
Διαστάσεις (πλάτος x ύψος x βάθος) 36 εκ x 71 εκ x 36 εκ
Βάρος 12,2 kg
Εγγύηση
Από Την Επίσημη Αντιπροσωπεία 3 έτη

Γράψτε μια αξιολόγηση

text_note
Κακή Καλή
Ετικέτες: Inventor Quality